Severino Salvemini

Leadership, Organization and Human Resources

Biography

Latest publications

SALVEMINI S., SARTORIS C., RICCARDI A. I Festival jazz in Italia. Un'analisi di impatto sul territorio Manni Editori, Italy, 2020
MAGNI M., Palmi P., SALVEMINI S. Under pressure! Team innovative climate and individual attitudes in shaping individual improvisation European Management Journal, 2018, vol.36, no. 4, pp.474-484
SALVEMINI S. Organizzare attività e persone Egea, Milano, Italy, 2018
Salvemini S. (Ed.) Organizzazione aziendale Egea, Milano, Italy, 2016
SALVEMINI S. L'economia aziendale italiana tra internazionalità e produzione di senso in Economia aziendale, com'era e com'è L. Guatri(Ed), Egea, pp.273-280, 2015
SLAVICH B., CAPPETTA R., SALVEMINI S. Creativity and reproduction of cultural products: The experience of Italian haute cuisine chefs International Journal Of Arts Management, 2014, vol.16, no. 2, pp.29-41

Related Articles

When a chef becomes an entrepreneur: the Davide Oldani cas
Authors
Required time 5 min
FAAC: governance from on high
Authors
Required time 5 min